Hoe verras je jouw partner met een weekendje weg?

Hoe verras je jouw partner met een weekendje weg?

Weet je ook nooit een cadeautje voor de
verjaardag van jouw partner? Of wil je jouw partner gewoon flink verwennen maar weet je niet hoe? Verras hem/haar dan met een leuk weekendje weg! Het leukste is als het weekendje weg als een echte verrassing aankomt. Een weekendje plezier maken wil iedereen wel, maar hoe verras ik iemand precies? Hier wat tips!

Geheim

Het belangrijkst is dat je het geheim houdt. Je partner mag er niet achter komen. Voor veel mensen lukt het niet vertellen van de verrassing nog wel goed, maar vergeten hun zoekgeschiedenis te wissen en worden ‘betrapt’. Zoek in incognito modus of verwijder je geschiedenis en cookies om het echt geheim te houden!

Maak het bijzonder

Een standaard weekendje weg is leuk, maar er valt veel meer uit te halen. Regel bijvoorbeeld een overnachting op een speciale plek. Een huisje op het strand, een oud station, een kunstwachttoren of een boshut, je kan het tegenwoordig zo gek maken zoals je zelf wilt. Bijzonder overnachten wordt steeds populairder voor een weekendje weg. De extra beleving die de overnachting meebrengt kan een ervaring zijn die je nooit meer vergeet.

Wees goed voorbereid

De overnachting geregeld. Alles geheimgehouden. Maar nog geen goede planning gemaakt? Dat kan natuurlijk niet.
Bereid je altijd goed voor op een weekendje weg. Het is maar een weekend dus
enorm veel tijd is er niet. Kijk goed wat er bij jou en jouw partner past. Ga
je graag een nieuwe stad ontdekken? Regel dan een tour door een grote stad. Ben je iemand die meer houdt van relaxen en uitrusten dan kan je kiezen voor een wellness of spa. Of hou je meer van wat actiefs? Dan kan je altijd nog kiezen voor een fietsweekendje.

Een weekendje weg is een top verrassing voor jouw partner. Bereid je goed voor en maak er een bijzonder weekendje van om nooit meer te vergeten.