Bohemen

De vele mogelijkheden van de Noord-Bohemen:

Zit je ook zo te twijfelen dit jaar? Wordt het de wintersport, opnieuw een zomervakantie of wil je tussendoor gewoon gaan voor een snelle stedentrip of een beetje cultuursnuiven? Je zou ook naar een plek kunnen gaan waar je al deze vakanties in één kunt ervaren. Heb je ooit nagedacht over de Noord-Bohemen?

De Noord-Bohemen staan bekend om zijn uitersten. Met zijn prachtige natuurgebieden, vele skimogelijkheden (neem bijvoorbeeld de Jested piste van meer dan 9 kilometer lang), maar ook met de grote bekende grote steden in de buurt zou dit wel eens dé ultieme vakantieplek voor jou kunnen worden. Binnen no-time bevind je je in de hoofdstad Praag, welke bekend staat om zijn vele historische culturen en architectonische bouwstijlen.

Ook is Tsjechië zeer makkelijk en snel te bereiken met de auto vanuit Nederland en zou je bijvoorbeeld het kamperen in het beschermde natuurgebied van Januv Dul eens kunnen overwegen. In dit gebied, op kleine afstand de Jested Berg, bevinden zich verschillende natuurverschijnselen zoals de Bozkov grotten vol met druipstenen en kristalbaden. Ook de oudste dierentuin van Tsjechië in Leberec is in de omgeving aanwezig met nog een zekere must-do: Het sprookjesachtige dorp Hrensko.

Met een camping zoals Camping Tsjechië, ofwel Camping 2000, in de buurt, kun je deze besluiteloosheid zelfs nog een stukje doorvoeren. Zo heeft deze familie camping opties voor eigen staanplaatsen, maar kun je ook kiezen voor onder andere een luxury tent of een luxe vakantiehuis. Zo heb je wel de kneuterige sfeer van de camping, maar met het gevoel gecombineerd van de luxe in een hotel. En het is ook nog eens een stuk goedkoper! In het bezit van een Nederlandse eigenaar zul je je al snel thuis voelen en wordt je van al je behoeften voorzien. Kindvriendelijkheid staat bij deze camping voorop en met het zwembad inclusief glijbaan plus vele animatiemogelijkheden voor de kids, zullen ook deze zich optimaal kunnen vermaken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze camping of meer weten over onze vele verschillende accommodatiemogelijkheden? Kijk voor meer informatie op https://www.camping2000.com/.