De hoogtepunten van de ABC-eilanden

De hoogtepunten van de ABC-eilanden

Wanneer je een bezoek brengt aan één van de ABC-eilanden (of nog beter: aan alle drie), dan ben je verzekerd van een topvakantie. Op de drie de eilanden – Aruba, Bonaire en Curaçao – is het namelijk genieten geblazen; waar je je ook precies bevindt en waar je ook maar van houdt. Elk van deze eilanden heeft echter wel zijn hoogtepunten, waarvan wij per eiland één voor je geselecteerd hebben.

Aruba: een eilandtour

Op Aruba is zoveel moois te zien en leuks te doen, dat we eigenlijk niet kunnen kiezen tussen al die dingen. Vandaar dat we je aanraden om een eilandtour te doen op dit prachtige eiland. Op die manier ontdek je niet alleen de meest schitterende plekjes, maar leer je ook veel over de geschiedenis en cultuur van Aruba, die beide bijzonder interessant zijn.

Bonaire: Washington Slagbaai Nationaal Park

Eén van activiteiten die zeker de moeite waard is om te ondernemen tijdens je tijd op Bonaire is een bezoek brengen aan het Washington Slagbaai Nationaal Park. Dit is een natuurreservaat, waar je op verschillende manieren door kunt trekken. Bijvoorbeeld per mountainbike, te voet of gewoon in de auto. Waar je ook voor kiest, zeker is dat de overweldigende rotsformaties en het betoverende dierenrijk indruk op je zal maken.

Curaçao: verken Willemstad

Wat je zeker moet doen, als je op Curaçao bent, is de hoofdstad Willemstad verkennen. Deze stad is in zijn geheel een pareltje, maar vooral de wijk Punda is een echte aanrader. Hier vind je namelijk de welbekende Handelskade met zijn fameuze gekleurde huizen, die in het echt nog mooier zijn dan op de plaatjes.