Tips voor vakantie met kinderen

Vakantie is het moment van rust. U werkt hard, u heeft veel vrienden en familie om te onderhouden en u wilt daarnaast ook nog genoeg tijd aan uzelf besteden. Kortom, u heeft het druk. En dan is het eindelijk vakantie. De tijd waarin u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en waarin u eventjes kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, de dagelijkse stress en het grijze Nederland. Lekker dagen achtereen op het strand luieren, door idyllische dorpjes slenteren of een frisse neus halen in de groene natuur. Maar wat als u kinderen heeft? Waar kunt u dan die zojuist geschetste situatie nog vinden?

Gelukkig hebben veel hotels en resorts in Turkije hier rekening mee gehouden. Gezinnen met kinderen zijn al jaren graag geziene gasten in veel hotels en resorts langs de prachtige Turkse kusten. Stijlvol overnachten met uw kleintjes kan bijvoorbeeld heel goed in Royal Garden Select. Dit gloednieuwe hotel heeft tal van faciliteiten voor de volwassenen, zoals een uitgebreid wellnesscenter, prachtige kamers en een uitgebreide all inclusive verzorging. Maar ook aan de jongere generatie is gedacht. In dit 4 sterren hotel nabij Alanya kunnen kinderen spelen in de miniclub, dansen in de minidisco en zwemmen in het kinderbad.

Eveneens bij Alanya ligt het White City Resort Alanya. In dit gloednieuwe 5 sterren hotel vermaken uw kleintjes zich onder meer op de waterglijbanen, die even spannend als vermakelijk zijn. Zo heeft u minder omkijken naar uw kinderen en kunt u uitgebreid vakantie vieren zoals u dat voor ogen heeft. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust in het wellnesscenter of onderga heerlijke massagebehandelingen in de spa. En wanneer de kinderen heerlijk liggen te dromen op hun kamer kunt u nog even flink de voetjes van de vloer halen in de discotheek.