Robinson Club Schlanitzen Alm

Midden in de Naturarena Nassfeld op het drielandenpunt Karinthië - Italië - Slovenië ligt de Robinson Club Schlanitzen Alm, met heerlijk uitzicht op de omringende bergwereld. De sportieve mogelijkheden zijn hier grenzenloos.

Robinson Club Schlanitzen Alm

In de zomer zorgen begeleide wandelingen, touren op de bike, nordic walking, en het afwisselingsrijk WellFit®-Programma, avonturenwandelingen en sportieve wedstrijden ervoor, dat iedere vakantiedag een belevenis wordt. En na een actieve dag in de natuur nodigt het Wohlfühl-Programma zoals yoga, tai chi en qi gong uit om lekker te ontspannen.

In de winter wachten direct voor de deur 110 kilometer pisten van Skiarena Nassfeld Hermagor, het grootste skigebied in Karinthië. Après Ski in de Schlani is bij wintersporters en iederen die het nog wil worden, uitermate geliefd. Bij het speciale plezier in de sneeuw programma ontdek je tijdens sneeuwwandelingen en ritten met de lift door het skigebied, ook zonder lange latten, de heerlijke omgeving. Het skiplezier en de ski- en snowboardcursussen zijn in de prijs inbegrepen.

En als de ouders genieten, wordt er voor de kinderen in de Roby Club uitstekend gezorgd. De hele dag (9:00 tot 21:00 uur, behoudens zaterdagen) belooft de kinderopvang spannende vakantiedagen voor de kleintjes vanaf 3 jaar.

Ook voor culinair genot wordt uitstekend gezorgd: Volpension made by Robinson is inclusief afwisselingsrijke buffetten inclusief tafelwijn, bier, softdrinks, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden, langslaperontbijt, bistro-line, snack in de middag en ook menu's in het specialiteitenrestaurant (dagwijze geopend).

Stel je persoonlijke droomvakantie in de bergen samen, uit het veelzijdige aanbod. Neem de tijd om heerlijk te ontspannen, te genieten van het wonderbaarlijke uitzicht, en geniet van het vooruitzicht op de volgende vakantiedag!

Tröpolach, het dichtsbijzijnde grote dorp, is slechts 12 kilometer verder, Villach 75 kilometer, Klagenfurt 115 kilometer (vliegveld) en Salzburg 240 kilometer.

Meer informatie:

http://www.robinson-austria.at/robinson-club-schlanitzen-alm