Robinson Club Amadé

In het hart van het Salzburgerland begroeten wij je in Robinson Club Amadè: Schilderachtig aan een bergbeek aan de rand van het mooie dorpje Kleinarl, en met fantastisch uitzicht op de omliggende bergen van het Nationalpark Hohe Tauern, is de Robinson Club Amadè het ideale startpunt voor een indrukwekkend natuuravontuur en met haar stijlvolle combinatie van Lifestyle en uitdagende levenswijze de perfecte plek voor indrukwekkende natuurbelevenissen en een heerlijke bergvakantie.

Zomer

In de zomer zorgen begeleide wandelingen, biketouren, nordic walking, een afwisselingsrijk WellFit®-programma, avonturenwandelingen en sportieve wedstrijden ervoor, dat iedere vakantiedag een belevenis wordt. Met haar modernalpin ingerichte kamers, een ruime WellFit®-spa, de gehele dag kinderopvang, de typische Robinson-sfeer en de schilderachtige ligging in de bergen is Robinson Club Amadè in Kleinarl de ideale plek voor een heerlijke zomerse bergvakantie.

Winter

Op de gasten wacht het grootste samenhangende skigebied in Europa, "Ski Amadé". 860 kilometer geprepareerde pisten in alle moeilijkheidsgraden, moderne besneeuwing, 270 kabelbanen en liften, diepe sneeuw afdalingen, 170 kilometer langlaufloipen, 6 kilometer rodelbaan, boarderpark en nog veel meer, zorgen voor afwisselingsrijke winterpret.

Meer informatie:
http://www.robinson-austria.at/amade