Robinson Club Zürs

Op de Arlberg, direct aan de rand van het kleine en exclusieve skidorp Zürs, vindt de dit Alpen-highlight van Robinson. Het traditierijke en legendarische sporthotel ligt op 1.720 meter hoogte, midden in één van de meest beroemde skigebieden, welke tot de meest sneeuwzekere in de Alpen behoort. Het dalstation van de Trittkopfbahn is op slechts een sprong afstand. Ook naar de bekende afdalingen Hexenboden en Muggengrat is het niet ver. En naar het dorpje Lech is het slechts 5 kilometer.

Verheug je op een grandioos uitzicht - op de Flexenpass, de omliggende bergreuzen en op een wintersprookje, dat al je vakantiewensen waar maakt.

Eén van de Top-skigebieden in de Alpen (1.408 tot 2.811 meter hoogte), dat geheel terecht als de wieg van het skiën bekend staat. In totaal 280 kilometer geprepareerde pisten in alle moeilijkheidsgraden, 86 liften, langlaufloipen in Zürs (4 kilometer) en Lech (15 kilometer), groot Boarderland met funpark, boardercross en halfpipe.

Ski- en snowboardpakket zijn te boeken in de club.
± € 440,- voor volwassenen
± € 355,- tot € 430,- voor kinderen en jeugd
± € 290,- Skiopvang vanaf 3 jaar (6 dagen)
De cursussen vinden steeds zondags tot vrijdag plaats, starten in de beginnerscursus is alleen op zondag mogelijk.

WellFit®: Fitness-Studio, Power Plate® (tegen betaling), GroupFitness-Ruimte, WellFit-Spa, finse sauna, Sanarium, stoombad, Aromagrot, Kneippbecken, Solarium (tegen betaling), Massage (tegen betaling).

Roby Club: Uursgewijs programmaaanbod voor de kleine (3 tot 6 jaar) en grotere kinderen (7 tot 12 jaar). Voor de Robs (vanaf 13 jaar) wordt in de hoofdvakantietijden uursgewijs een programma aangeboden (buiten de hoofdaankomstdag).

Volpension made by Robinson: Ontbijtbuffet en langslaperontbijt, middagbuffet en bistroline, afwisselingsrijke avondbuffets met wekelijks galadiner, WellFood-keuken, middernachtsnack, drankjes gratis: tafelwijn, bier, water, in het buffetgedeelte aangeboden softdrinks, alsmede filterkoffie en thee bij alle hoofdmaaltijden, koffiespecialiteiten bij het ontbijt. Genietersrestaurant DAS EDEL-Beisl (tegen betaling).


Meer informatie over Robinson Club Zürs.
Homepage: http://www.robinson-austria.at/robinson-club-alpenrose-zuers