Robinson Club Amadè

In het hart van het Salzburgerland begroeten wij je in Robinson Club Amadè: Schilderachtig aan een bergbeek aan de rand van het mooie dorpje Kleinarl, en met fantastisch uitzicht op de omliggende bergen van het Nationalpark Hohe Tauern, is de Robinson Club Amadè het ideale startpunt voor een indrukwekkend natuuravontuur en met haar stijlvolle combinatie van Lifestyle en uitdagende levenswijze de perfecte plek voor indrukwekkende natuurbelevenissen en een heerlijke bergvakantie.
In de zomer zorgen begeleide wandelingen, biketouren, nordic walking, een afwisselingsrijk WellFit®-programma, avonturenwandelingen en sportieve wedstrijden ervoor, dat iedere vakantiedag een belevenis wordt. Met haar modernalpin ingerichte kamers, een ruime WellFit®-spa, de gehele dag kinderopvang, de typische Robinson-sfeer en de schilderachtige ligging in de bergen is Robinson Club Amadè in Kleinarl de ideale plek voor een heerlijke zomerse bergvakantie.

Op de gasten wacht het grootste samenhangende skigebied in Europa, "Ski Amadé". 860 kilometer geprepareerde pisten in alle moeilijkheidsgraden, moderne besneeuwing, 270 kabelbanen en liften, diepe sneeuw afdalingen, 170 kilometer langlaufloipen, 6 kilometer rodelbaan, boarderpark en nog veel meer, zorgen voor afwisselingsrijke winterpret.

In de reisprijs is de skipas voor het gehele skigebied inbegrepen, alsmede de skicursus van zondag tot vrijdag. Of je nu voor de eerste keer op de piste staat, of je carvingkunsten een beetje aan wilt slijpen - Robinson Culb Amadè biedt ski- en snowboardcursussen met gekwalificeerde leraren in de huiseigen skischool voor alle niveaus en voor iedere leeftijdsgroep (skicursussen voor kinderen vanaf 4 jaar).

WellFit®: Fitness-Studio, Power Plate® (tegen betaling), GroupFitness-Ruimte, WellFit-spa, finse sauna, sanarium, stoombad, Kneipbecken, solarium (tegen betaling), massage (tegen betaling).

En terwijl de ouders lekker genieten, wordt voor de kinderen in Roby Club uitstekend gezorgd. De hele dag (9:00 tot 21:00, behoudens zaterdag) beloofd de kinderopvang spannende vakantiedagen voor de kleintjes vanaf 3 jaar.

Voor het eten & drinken wordt ook uitstekend gezorgd: Vollpension made by Robinson bevat afwisselingsrijke buffets, incl. tafelwijn, bier, softdrinks, koffie en thee tijdens de hoofdmaaltijden, langslaperontbijt, Bistro-Line, middernachtsnack en menus in het specialiteitenrestaurant (dagelijks geopend).


Meer informatie over Robinson Club Amadè.
Homepage: http://www.robinson-austria.at/amade