Kitzbühel

Kitzbühel is één van de bekendste en zeker ook één van de mooiste vakantie- en sportregio’s in de Alpen. De zomer laat zich hier van een hele bijzondere en vooral charmante kant zien. Men zegt wel dat de stad en de omgeving betovert. Of je nu sportief bezig wilt zijn, gezellig door het centrum wilt slenteren of wilt gaan stappen in de oude maar toch moderne binnenstad.

Martinshof
Appartmenthaus Martinshof heeft daartoe de ideale appartementen!

De stad wordt ook wel het "Monaco" van de Alpen genoemd. Zo woont (bijvoorbeeld) de bekende Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer hier. En het is een komen en gaan van bekende persoonlijkheden uit de wijde wereld. Vooral bij de jaarlijkse skiwedstrijden, wil menig bekend iemand hier gezien worden.

Een echt paradijs voor wandelaars, nordic walkers en mountainbikers. Met een lengte van meer dan 500 kilometer heb je in de regio de beschikking over een zeer uigebreid net aan wandelwegen en routes voor mountainbiken. In totaal meer dan 90 verschillende routes met de meest uiteenlopende afstanden en moeilijkheidsgraden wachten op je om ontdekt te worden. Met zijn vijf golfbanen en nog 19 in de directe omgeving kun je de regio terecht het golfcentrum van de Alpen noemen. Een regio dus, waar je absoluut een fantastische zomervakantie kunt doorbrengen.

Martinshof
Appartmenthaus Martinshof heeft daartoe de ideale appartementen!

Meer weten? Kijk dan snel op http://www.martinshof.info of bel.: +43 (0)5352 62128