Sportiv Hotel Mittagskogel

Binnenkomen in het huis met sfeer en karakter.

Veel liefde voor details, gedegen en comfortabel meubilair bepalen de inrichting. Maar wat zou dat waard zijn zonder de warme en vriendschappelijke relatie naar de gasten?

Ontdek de lach van de natuur

Sportiv Hotel Mittagskogel bevindt zich direct tegenover de Rifflseebahn en is slechts enkele minuten verwijderd van de Pitztaler Gletscher.

Gletscherbad

Een prachtig overdekt zwembad, dat u als gast geheel kostenloos kunt gebruiken, inclusief Jet-Stream, Whirlbank en rustruimte.

Wintersport

Het contrast tussen puur skiplezier, en het luxe Sportiv Hotel Mittagskogel. Perfecte pisten en een perfecte infrastructuur. Wintermythe Pitztal.
Wintersport
Drie skigebieden zijn vanuit het hotel met groot gemak bereikbaar. De Pitz Rent Tal Shop & verhuur bevindt zich in het hotel, en geeft u de mogelijkheid de diverse wintersportmaterialen en nieuwigheden te testen. U krijgt als gast van het hotel zefs 20% korting.
Het aanbod is enorm groot, en alle materialen worden getest, zodat alle ambities recht kunnen worden aangedaan.
U kunt uw ski- en snowboarduitrusting simpel bij de receptie boeken, en zelfs al vooraf reserveren. Dat is wintersport PUUR.
En de Après Ski kunt u genieten in de hotel eigen Schirmbar.

Wellness

He Sportiv Hotel Mittagskogel beschikt over een nieuw aangelegd Saunalandschap. Geniet en rust uit na een dag skiën.
Het Saunalandschap is uitgebreid uitgerust, met rustruimte, aroma-sauna, Finse sauna, Bio-Sauna, Stoombad en infraroodcabines.
Bovendien beschikt Sportiv Hotel Mittagskogel over een Body-Vital-Centrum, waar u heerlijk kunt genieten van een Massage, cosmetische behandelingen, diverse baden en een Solarium.

Zomervakantie

De regio om het hotel staat bekend voor haar wandelgenot en mountainbikeplezier. Maar liefst 380 kilometer wandelweg en mountainbikeroutes voor het gehele gezin zijn direct vanuit het hotel bereikbaar. Daarnaast staan u diverse andere sporten ter beschikking, oals Rafting, Cannyoning, Bungee jumping en haflingertrekking.