De krant mee op vakantie

Veel mensen hebben een abonnement, bijvoorbeeld op één van de grotere dagbladen, zoals het AD of de Telegraaf. Maar als je op vakantie gaat, dan moet je er wel voor zorgen, maar dat is ook van toepassing op de post en de reclame die in de brievenbus gestopt wordt, dat de brievenbus dagelijks wort leeggehaald.

Krant op Vakantiel

Dit moet je alleen al doen om te voorkomen dat er wordt ingebroken.

Helaas moet je daar immers rekening mee houden als je op vakantie gaat.

Bij de meeste kranten, en sommige weekbladen, bestaat er nog een optie. Je kunt de krant vaak ook op vakantie sturen, zeker binnen Nederland. In fite vraag je daarbij gewoon aan de krnat, of ze deze gedurende een aantal weken ergens anders willen bezorgen, bijvoorbeeld op je vakantieadres. Je kunt de krant ook rustig laten bezorgen op het adres van de buren, familie of vrienden.

Overigens kan je zelfs de post tijdelijke elders laten bezorgen. Zo kan je op je vakantieadres ook genieten van de krant, en weet je zeker dat de brievenbus niet uitpuilt, en er dus niemand op het idee komt om daarom in te breken.

In sommige gevallen kan je de krantt ook naar je vakantieadres laten doorsturen in het buitenland, maar veel zin heeft dat niet, want vaak duurt het meerdere dagen voordat de krant aankomt, en oud nieuws wil eigenlijk njiemand lezen.

De vakantie is overigens ook een ideale tijd om een krant te testen, met bijvoorbeeld een proefabonnement. Ook dat kan je in veel gevallen op je vakantieadres laten bezorgen.

Een ideale periode om eens wat nieuws te proberen, en een tijdje een dagblad op proef te lezen.

Mocht je de krant willen laten bezorgen op je vakantieadres, neem dan contact op met de betreffende krant, om dat tijdig te regelen.

Meer informatie, en proefabonnementen, kan je onder andere vinden op:

Vakantieservice AD

Vakantieservice Trouw

Mijnmedia Telegraaf - DFT

proefabonnementen via Opproef.nl