Hotel Kirchdach

Simpelweg mooi. Hotel Kirchdach, klein maar fijn. de ideale rusthaven, om de natuur en de bergwereld van het Gschnitztal te beleven. Want voor een heerlijke vakantie heb je bijna geen techniek en overbodige dingen nodig, maar wel de juiste omgeving.

Culiniar gezien is het motto: Goed, eerlijk, regionaal. De menu's maakt onze toverkok uit hoogwaardige, en over het algemeen regionale producten.

De Moleculair keuken is op de tong van iedereen, maar slechts enkelen weten waar het echt om gaat.

De moderne keuken uit Spanje, door de volksmond tot moleculair keuken omgedoopt, is zo ongeveer de Nouvelle Cuisine van de 21e eeuw.

Ze zorgt gelijktijdig voor enthousiasme en verwarring, zelfs voor rokende koppen. Ze bestaat uit unieke toebereidingsmethoden, spelen met bewerking en combinaties, waarbij er schijnbaar geen grenzen bestaan.

De ingang met open haard en de kleine Bauernstube, is het ontmoetingspunt en een sfeervol Refugium tegelijkertijd. Zoals je mag verwachten, staan de relaxruimten en de nieuwe kleine fitnessruimte geheel tot je beschikking.

In Hotel Kirchdach worden ruime kamers met een frisse en moderne inrichting geboden, in welke het je aan niets zult ontbreken. Alleen al het uitzicht vanaf het balkon op de heerlijke bergwereld is ontspanning voor de ogen en voor je ziel.

De kamers zijn uitgerust met Bad of Douche met WC, föhn, kluis, Sat-TV en meestal met balkon.

Een ruim relaxgedeelte van meer dan 300 m² biedt je de ideale aanvulling op sportieve activiteiten buiten Hotel Kirchdach. Hiertoe behoren het overdekte zwembad met stoombad, sauna en solarium.

Een apart gedeelte met moderne fitnessapparaten staat je ter beschikking, om spieren en conditie te sterken.

Meer informatie over Hotel Kirchdach in Gschnitz.