Hotel Alpenblick

Hartelijk welkom in Hotel Alpenblick!

Het familiair gevoerde bedrijf, liefdevol "alpi" genoemd, werd in 2007 nieuw gerenoveerd. Laat je verwennen met onze bekroonde internationale keuken, de stijlvol ingerichte kamers, met het prachtige uitzichtsterras met uitzicht op de Kaunertaler Alpen en de sfeervolle Gaststube. In de zomer heb je vele mogelijkheden om te wandelen en te klimmen, in de winter ligt de "alpi" centraal ten opzichte van de nabij gelegen skigebieden St. Anton, Serfaus-Fiss-Ladis, Ischgl en nog veel meer.

Hotel Alpenblick Fließ

Vakantiewoning - Bergheim.

Het op een zonnige helling gelegen dorpje Fließ, is het hart van natuurpark Kaunergrat.

Het Bergheim staat op een helling in het dorpsdeel Silberplan, onder de burcht Biedenegg. Centrum Fließ op ongeveer 850 meter, openlucht zwembad 1,5 kilometer. Grondstuk met terrassen en klein gazon net onder de vakantiewoning, heerlijk rondom uitzicht over dorp, dal en bergen.

In de kelder en op de benedenverdieping zijn nog twee woningen, die bewoont worden door de kinderen van de eigenaar.

Het huis staat op een grondstuk van 960m². Het heeft een grote tuin met kruiden en sla van verschillende soorten, die je allemaal in de keuken mag gebruiken.

Je hebt de mogelijkheid om in ***Hotel Alpenblick (direct beneden) het ontbijt of halfpension bij te bestellen.

Zuid-oostelijk op de benedenverdieping, ligt een terras, waar je de heerlijke zomeravonden kunt doorbrengen of kunt grillen.

Van het balkon op de bovenverdieping heb je een uitzicht over Fließ en het hele dal van richting Landeck tot aan Prutz, Kaunertal, Fendels en richting Ried.

Natuurpark & Omgeving.

De natuurparkregio strekt zich uit over alle hoogten en kent een grote rijkdom aan natuurschoonheden. Hier vindt je kloven en watervallen, moeraslandschappen en ruime almen.

Venet (Huisberg).

Een heerlijk uitstapje is onze huisberg Venet. Ook bijzonder geschikt voor wandelaars die niet geheel zonder hoogtevrees zijn, er zijn rondwandelwegen (ook voor kinderen), boswegen en hutten, en een droomachtige uitzicht rondom op vele dalen en bergtoppen.

Recreatieaanbod in de omgeving.

Een paar voorstellen voor dagtrips:

* Bregenz-Bodensee
* Silvrettarondrit
* Zwitserland
* Belastingvrij Samnaun
* Kaunertalergletscher
* Zugspitze
* Swarovski Kristallwelten

Meer info op: www.alpenblick-fliess.at